"Er komt heel wat kijken bij het realiseren van een project. Laat ons u adviseren om uw traject optimaal te laten verlopen."

- Jaap van Dongen -

Advies
Advies

Gestroomlijnde informatie en communicatie geven meer dan ooit de doorslag. En de technologie raast voort. Van Dongen loopt voorop en is vertrouwd met actuele technieken, normen en eisen als het gaat om complexe infrastructuren, domotica en datanetwerken (UTP, FTP en glasvezel). Van telefooncentrale tot glasvezelnetwerk. Van intercom tot centrale antenne-inrichting. Ook toe aan een onverstoorbaar netwerk? Een telefoontje of mailtje volstaat.

Benieuwd hoe het comfortabeler en duurzamer kan?
Electrotechniek
Elektrotechniek

Lichtinstallaties
Krachtinstallaties
Domotica

Comfort in huis is een kwestie van balans. Evenwichtige verlichting in elk vertrek. Een aangenaam klimaat en aansluitpunten op de juiste plek. Van koeling en ventilatie tot zwembaden en zonnepanelen. Van wandcontactdoos tot warmtepomp. Met de kennis en kunde van Van Dongen hebt u er geen omkijken meer naar. Kies voor een erkende installateur die luistert naar uw wensen, altijd verder denkt en zorgt dat het werkt. Alleen de schakelaar omzetten. Meer hoeft u niet te doen als Van Dongen is geweest. 

Ik kies een door en door betrouwbare installateur
netwerk
Netwerk

DATANETWERKEN - UTP, FTP EN GLASVEZEL
TELECOMINSTALLATIES
MUZIEK- EN OMROEPINSTALLATIE
INTERCOM
CENTRALE ANTENNE-INSTALLATIES

Elektronica in huis wordt steeds sneller en intelligenter. Draadloos is steeds vaker de norm. Denk aan automatische toegangshekken en op afstand regelbare verlichting en zonwering. Wat te denken van computers en telefoons, intercom en internet via glasvezel… Wie integreert alle technologie en diensten zodanig dat wonen en leven eenvoudiger wordt, en niet ingewikkelder? Neem een slimme installateur in de arm die sinds jaar en dag thuis is in netwerken en ‘smart homes’. Vraag Van Dongen.

Bel of mail ons voor een slim en sterk netwerk
beveiliging
Beveiliging

BRANDMELDINSTALLATIES
CAMERATOEZICHT (CCTV)
INBRAAKBEVEILIGING
NOODVERLICHTING
TOEGANGSCONTROLE
OVERSPANNINGSBEVEILIGING

Een gerust gevoel overdag en ’s nachts, ook als u niet thuis bent. Van Dongen verzekert u van veiligheid in en om de woning met een veelomvattend pakket producten en diensten. Beveiliging tegen brand en inbraak. Als iedere seconde telt. Cameratoezicht en toegangscontrole. Voor een haarscherp onderscheid tussen gewenste en ongewenste gasten. Van Dongen is uw volwaardig en gecertificeerd partner in beveiligingstechniek. Thuis in advies en installatie met waarborg en garantie.

Speel op safe en vraag vrijblijvend advies
Service

Aan. Elke dag. Dat is wat Van Dongen belooft en beoogt. Maar wat moet u doen op die zeldzame ogenblikken dat aan plotsklaps verandert in uit? Ook dán mogen loyale klanten rekenen op onze dienstverlening. Service stopt nooit. Van Dongen beheert, onderhoudt en schiet te hulp bij onverhoopte storingen of mankementen. Onze storingsmonteurs staan voor u klaar.

Aan. Uit. En snel weer aan. De service van Van Dongen