"Er komt heel wat kijken bij het realiseren van een project. Laat ons u adviseren om uw traject optimaal te laten verlopen."

- Jaap van Dongen -

Advies
Advies

Met 101 zaken die uw aandacht vragen, is techniek waarschijnlijk het laatste waar u zich druk over wilt maken. Dat treft. Al 65 jaar is het de missie van Van Dongen om bedrijven, instellingen en overheden technisch te adviseren, te begeleiden en te ontzorgen. Van kleinschalige opdrachten tot veelomvattende nieuwbouw- en renovatieprojecten. Van openbare bibliotheek en sportkantine tot fabriekshal en gezondheidscentrum. Van Dongen adviseert, ontwerpt, installeert, onderhoudt en verleent service.

Vrijblijvend sparren? Daag ons uit in uw 'bouwvergadering'
Electrotechniek
Elektrotechniek

Lichtinstallaties
Krachtinstallaties
Domotica

Ons vak? Hoogwaardige installaties die een efficiënte en gezonde werk- en leefomgeving faciliteren. In bedrijven, scholen, instellingen en openbare gebouwen. Van Dongen is een erkende en gecertificeerde installateur die licht- en krachtinstallaties ontwerpt, bouwt, installeert en inbedrijfstelt. Met periodieke inspecties en preventief onderhoud voor een lange, storingsvrije levensduur. Van Dongen. Ook uw specialist als het gaat om domotica, automatisering van processen en integratie van techniek en bediening.

Wij nemen uw vraagstuk nauwkeurig onder de loep
netwerk
Netwerk

DATANETWERKEN - UTP, FTP EN GLASVEZEL
TELECOMINSTALLATIES
MUZIEK- EN OMROEPINSTALLATIE
INTERCOM
CENTRALE ANTENNE-INSTALLATIES

Gestroomlijnde informatie en communicatie geven meer dan ooit de doorslag. En de technologie raast voort. Van Dongen loopt voorop en is vertrouwd met actuele technieken, normen en eisen als het gaat om complexe infrastructuren, domotica en datanetwerken (UTP, FTP en glasvezel). Van telefooncentrale tot glasvezelnetwerk. Van intercom tot centrale antenne-inrichting. Ook toe aan een onverstoorbaar netwerk? Een telefoontje of mailtje volstaat.

Versterk uw netwerk. Werp een lijntje uit
beveiliging
Beveiliging

BRANDMELDINSTALLATIES 
CAMERATOEZICHT (CCTV) 
INBRAAKBEVEILIGING 
NOODVERLICHTING 
TOEGANGSCONTROLE 
OVERSPANNINGSBEVEILIGING

Beveiligen, beheren, controleren. Als de veiligheid van mensen, gebouwen en goederen in het geding is, pakt Van Dongen voortvarend uit met een veelomvattend pakket diensten. Beveiliging tegen brand en inbraak. Als iedere seconde telt. Cameratoezicht en toegangscontrole. Voor het nauwgezet monitoren van entrees, vertrekken en terreinen. Denk ook aan intelligente telefooncentrales voor efficiënte en kostenbewuste communicatie. Noodverlichting die de veiligheid in bedrijfsgebouwen en openbare ruimtes waarborgt. Van Dongen installeert, inspecteert, beheert en onderhoudt.

Speel op safe en vraag advies op maat
Service
Service

Beter anticiperen dan repareren. Ons credo als de betrouwbaarheid van uw installaties en machines voorop staat. Vakkundig beheer en periodiek onderhoud beperken de kans op storingen. En mócht er onverhoopt een kink in de kabel komen: loyale opdrachtgevers kunnen 24 uur per dag een beroep doen op onze storingsdienst. Ga voor zekerheid, veiligheid en continuïteit. Met service volgens Van Dongen.

Informeer naar het gemak van een onderhoudscontract