“Van Dongen maakt het verschil, ook in service” 

Familie Hazenberg

Hoe kunnen we de lege ruimte tussen het woonhuis en het bedrijfspand voor iedereen zo aangenaam mogelijk invullen? Een vraag waarover de familie Hazenberg niet overdreven lang wikte en weegde. Een multifunctionele ontspanningsruimte! Een fijne plek waar de jeugd kan chillen en zich kan uitleven met games en entertainment. Een gezellige ruimte voor de incidentele familiefeestjes en bedrijfsborrels.

De klus werd toevertrouwd aan de installateurs van Van Dongen. Tot grote tevredenheid van het hele gezin. “Van Dongen heb ik leren kennen als een zeer deskundige installateur die van veel markten thuis is, maar dat niet van de daken roept. Een partner die goed luistert naar je wensen, netjes werkt, kwaliteit levert, afspraken nakomt en service met een hoofdletter schrijft.

Wanneer een klus grotendeels geklaard is, zijn er vaak nog aandachtspunten. Aanvullende wensen. Details die door de een of de ander over het hoofd zijn gezien. Ik waardeer het zeer in een leverancier als hij ook de kleine dingen goed voor je oplost. Heel belangrijk! Van Dongen onderscheidt zich daarin positief.”

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?    

“Installateur met een grote gunfactor”

Maureen Geerts

Aanvankelijk stond het item niet eens op hun boodschappenlijstje. De prachtige design lamp is een sieraad en blikvanger in de woonkeuken van de familie Geerts. “Deze lamp is illustratief voor de betrokkenheid van Van Dongen”, aldus Maureen Geerts.

Bij de grondige verbouwing van hun woonboerderij in landelijke stijl werd de expertise van Van Dongen ingeschakeld voor het installeren van elektra, verlichting, alarm: van plan tot en met uitvoering. “Tijdens een bespreking opperde Van Dongen dat een bepaalde lamp een bekroning zou zijn op onze keuken. Jammer genoeg veel te kostbaar. Met de bereidwilligheid van de architect, de interieurbouwer én Van Dongen, die aanboden de lamp gezamenlijk te produceren, is die lamp er tóch gekomen. Uiteindelijk voor een fractie van de winkelprijs.

Wat voor mij de doorslag geeft bij de keuze voor een technisch installateur? Of hij meedenkt en oprecht betrokken is. Of hij bereid is voor ons die extra stap te zetten. Het beste voorbeeld is de totstandkoming van deze lamp, waarvan we tot in lengte van jaren plezier zullen hebben. Wie ik het elektra in ons assurantiekantoor zou laten verzorgen, is dan ook nooit een vraag geweest. Van Dongen uiteraard. Een installateur met een grote gunfactor.”

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?