“Uitermate tevreden over service en dienstverlening"

Anjo Sanders, schoolleider Het Vada College

‘Er stroomde soms geen water meer uit de kraan, wel door de gangen’. Het was hoog tijd dat de Michaëlschool in Boxtel een keertje op de schop zou gaan. Gelijktijdig met de opening van het gerenoveerde en vernieuwde schoolgebouw, werd ook de nieuwe naam ten doop gehouden: Het Vada College. Leerlingen en leerkrachten zijn blij en trots.

“Wij hebben er tien jaar op gewacht en het was een hele klus, maar het ziet er fantastisch uit”, oordeelt Anjo Sanders, schoolleider van Het Vada College. Hij is lovend over de bijdrage van Van Dongen technisch installateurs.

“De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren. Een project van deze omvang is zelfs na het feestelijk doorknippen van het lint niet voor de volle honderd procent af. Kinderziekten en mankementjes zijn niet te voorkomen. Hét moment waarop een leverancier zich kan onderscheiden. Met korte lijnen, snel reageren en efficiënt werken.

Een voorbeeld? Afgelopen week was er een akkefietje met haperende digiborden. Twee dagen later zie ik twee monteurs van Van Dongen voorrijden om de oude borden te verwijderen en de nieuwe op te hangen. Het klopt dat ik ook over de service en dienstverlening uitermate tevreden ben.”

De renovatie en nieuwbouw omvatte voor Van Dongen de volgende werkzaamheden: installaties op het gebied van elektra, data, beveiliging, brandmelding en camerabewaking.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?     

“Ook met meedenken en besparen als beste uit de bus”

Niek de Lang, installatieadviseur (betrokken bij ASWA Keukens)

‘Een nieuwe keuken begint met een gevoel, een droom.’ Al sinds 1977 is ASWA Keukens een succesvol familiebedrijf actief in het premium keukensegment. Wie gewend is om kritische en veeleisende consumenten te bedienen, kan niet anders dan de lat hoog leggen voor zichzelf en anderen. Ook als er uitbreiding nodig is met een nieuw kantoor en opslagruimte. Bij de selectie van elektrotechnische installateurs kwam Van Dongen uit de bus als “beste partner als het gaat om volledigheid van de aanbieding en goed prijsniveau”, zegt Robbert Leemans, directeur en eigenaar van ASWA Keukens. “Van Dongen denkt vooraf mee over de engineering, brengt verbeterpunten in, voorziet in besparingen en geeft tijdens de uitvoering blijk van oog voor detail.” 

Hoge ambitie
ASWA Keukens liet zich voor de ingrijpende nieuwbouw bijstaan door Markkant advies en projectmanagement. Installatieadviseur Niek de Lang heeft bepaald geen spijt van de keuze voor Van Dongen. De synergie met perfecte keukenarchitectuur is in dit kantoor voelbaar. Het werk van de elektrotechnisch installateur gaat veelal schuil achter plafonds, muren en deuren, onzichtbaar voor de uiteindelijke gebruikers. In dit geval gold er een extra uitdaging met zwevende plafonds die inkijken geven tot aan het industriële plafond. Ook voor die test is Van Dongen met vlag en wimpel geslaagd. Puik werk.”

De werkzaamheden van Van Dongen omvatten: installaties voor sterkstroom en aarding, installaties op het gebied van anti-inbraak, brandmelding en ontruiming, installaties voor data en telefonie, verlichting, noodverlichting en verlichtingsarmaturen, alarmering voor het invalidentoilet, zonnepanelen, elektrisch laadstation voor de auto, voorzieningen voor zonnewering en muziekinstallatie.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?